30 may 2009, 17:51

Любов моя 

  Poesía » De amor
1870 0 1

Любов моя нежна, красива,

колко ми липсваш в нощта!

Любов моя, страстна и дива,

желая те тук, на мига!

 

Любов моя, ела, целуни ме!

Рисувай ме с твоите очи!

Любов моя, ела, докосни ме!

Оставяй горещи следи!

 

Любов моя, ела, прегърни ме!

Превръщай ме в бурна река!

Любов моя, ела, подлуди ме!

Разгаряй във моите вени кръвта!

 

Любов моя, ела и люби ме!

Разпалвай във мене страстта!

Любов моя, ела, изгори ме!

В пожарите на Любовта!

 

И нека от твоята обич боли ме!

И нека раздира се моята плът!

Ти не преставай, люби ме!

И нека изчезне светът!

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??