Любов на дело
Боря се за любов във негатив,
едничката в моята душа,
любов, за която има 1000 гласа - "Твърдо Против"
и само два са - "Твърдо За".
Боря се за една любов вечно осъждана,
от роднини, познати и целия свят,
а ти, сърце, си се свило тъжничко,
нима нямаш право на адвокат?!
Боря се ожесточено за една любов неправилна,
дори имам сериозни доводи пред съда,
според мен да обичаш грешно е по-правилно,
отколкото да си с човек, към който не изпитваш това!
Боря се, но нямам доказателства,
защото думи не описват любовта,
свидетели нямам - всички са измамници,
в които сякаш не бият човешки сърца...
Нямам нищо, но съм готова пред библията да се закълна,
че тези чувства само веднъж и към един мога да изпитвам,
позволите ли ми, ще съм с него до смъртта,
а и след това така ще го обичам.
"Моля в залата - тишина" -
съдията примирено с чукчето потропва -
"каквото и решение да вземе съда,
те от Бог са осъдени да се обичат до гроба!
16.07.2011
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados