21 oct 2008, 21:40

Любов на измама 

  Poesía » De amor
764 0 0
Любов на измама

Няма нужда да живея в измама,
няма нужда да чувам лъжи,
ако твоята любов я няма -
просто си тръгни.

Мойте чувства нямат мяра -
те са толкова дълбоки,
затова ми нямаш вяра
и отваряш рани в мен широки.

Любовта ми е голяма,
ала не стига да се сгреят с нея двама,
ако ти си лед студен,
бягай по-далеч от мен.

Няма нужда от измама,
няма нужда от лъжи,
ако твоята любов я няма -
живота си без мене продължи!

Мен ще ме боли, ще страдам.
Няма никога това да спре.
Ще те обичам винаги -
не ще погледна никое друго момче.

Не бива това да те спира обаче,
обичам те много, за да го позволя!
Любовта на измама
ще носи не само на мене тъга...

© Гергана Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??