Парченцата любов (като от хляба крайчец),
така приличат на изгряваща луна.
Търкалят се, събират се, узряват
и парят като късчета слънца.
Ту вдъхновяват (трошички от мечта),
примамливи като желана вяра.
Но никога със цялост не огряват,
и никога не дават прост съвет
… до изгрев как да ги дочакаш.
17.02.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Взех си едно парченце...без да питам!
Привет!