19 ago 2009, 23:46

Любов нечакана 

  Poesía » De amor
906 0 1

Любовта почука във дома ми
и не попита готова ли съм или не.
Не искам да обичам,
остава само болка и разбито детско сърчице!
Сълзи се стичат по красивото лице -
безсилна съм да си призная,
че обичах силно аз едно момче.
Силни и невинни очи,
но изпълнени с безброй лъжи.
Усмивка сладка и пленяваща,
като падащи листа потрепваща.
Прегъдка топла и така очаквана,
която чаках развълнувана.
За тебе още аз копнея,
всеки друг пред очите ти бледнее!
Ако ти не съществуваш...
... НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ!

© Мария Табакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??