Любов неочаквана и премълчавана!
Хиляди пъти и мигове желана и очаквана.
Ти се появи наяве и изпълни душата и сърцето с усмивка и надежда!
Дори и да настъпи денят за раздяла,
то нека донесе за сърцето и душата необходимата пощада!
Дори и очите ми да изтекат,
чувствата към любимия човек няма да спрат!
© Пенка Евгениева Todos los derechos reservados