Преди
и в накòлни жилища
била е
любов окриляща,
а днес
и в небостъргàчища
я няма
илѝ е плачеща...
Сърца
безверие
шеметѝ...
.....................................
Любов,
в сърца пак
благовестѝ!...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados