Дали със теб готова съм да тръгна,
нарамила горчилка и вина,
дали ще мога битието да изтръгна,
и мога ли обиди да простя?
Дали от хулите на близките ще падна,
дали ще тъна унизена във калта,
дали от камъни по мен ще се разпадна,
или красиво ще се възродя от пепелта?
Ще мога ли без минало да съм щастлива,
ще ме преследва ли неканена вина,
ще мога знам... със теб съм странно жива,
да бъде болка... но любов ще избера...
© Неземна Todos los derechos reservados