Любов със срок на годност седем дни,
таз любов започна да вони,
в началото сълзи и страх, и самота,
във края пак сълзи, но от радост,
че си тръгнал ти.
Любов със срок на годност седем дни,
ах, как отварят се човешките очи
и всичко лъсва на асфалта като
времето след дъжд, пороят от лъжи,
измами, мокри те, оставя те без дъх.
Любов със срок на годност седем дни,
после напред, надеждата крепи,
никога не е както преди.
Любов със срок на годност седем дни,
изтекъл срок – смъди, отварям кофата с
боклука и върви… трябва място за новата
любов, нали?!
© Нана Todos los derechos reservados