И тъй, отново Любовта,
говори ми във кръвната ми група,
гласът ѝ пàри ми във зной плътта
със топлината на жената скъпа.
И скача ми сърцето за рекорд
при мислите за нея ежедневни –
обичам я и чувствам мил комфорт,
когато тя е гушната до мене...
© Георги Каменов Todos los derechos reservados