13 ene 2015, 15:02

Любовен пейзаж 

  Poesía » De amor
810 0 2

 

Над живите букли на огъня,
през рамо преметнали съдби,
в дима, ухаещ на облаци,
с оголени до болка души,

 

ще тлее въгленът вечен
на изгорялата тиха любов
и двамата, в романса увлечени,
се любим под дъждовния потоп.


Капките бавно и тягостно
загасят пожарът и нас,
ала трябва си нещо по -
яростно да притихне този
екстаз.

 

Рисувам по тебe пейзажи,
бродирам сънища и мечти,
гола изцяло преливаща,
не тялом, а духом бъди.

© Веселин Джуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??