Любовен стих
върви по тротоара
и се сбъдва
като моето дете...
Намирам
семенцата
на душата си
по улицата
нежна
- чувам те,
и срещам
в този стих
- зараждане...
Чета те -
смисъл има
жаждата
в душата ти
- любовен стих
върви по тротоара
на улицата ми
любима
- срещам теб,
любими!
© Нели Todos los derechos reservados