Неочаквано в нощта
усетих мириса на любовта.
Той бе нежен и така омаен,
той бе като магия всеотдаен.
Почуствах допира
и шепота на нежния ти глас,
почуствах твоята дива страст.
Ти сякаш викаше ме
и жадуваше за моята любов,
ти сякаш искаше да чуеш моя зов.
Но нещо се случи, нещо те спря,
не успях да те докосна, не успях и да спя.
Защото това бе просто сън,
защото денят бе започнал навън...
© Elena Kostova Todos los derechos reservados