Аз
искам -
щом си с мен -
пътят да е
разнопосочен.
Без
любов
моят ден
неуютен
ще се проточи.
Не
за мен
е скръбта,
за която
съм неподготвен.
Три
стъпки
в пепелта
са простичко
многоточие.
© Слави Тодоров Todos los derechos reservados