7 mar 2012, 13:45

Любовна стрела 

  Poesía » De amor
650 0 1

Спомени красиви, а после
сте тъй жестоки, но любими.
Ранено, кърваво сърце
със спомена за една жена.
Но знаещо, че за миг е превзето
от жена с любовна стрела.

© Георги Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??