2 nov 2013, 12:27

Любовна зараза 

  Poesía
396 0 0

Любовна зараза си ти,

какво ми направи кажи,

така сърцето ми плени,

че то съвсем се промени.

 

Дъхът ми спира щом видя

твоето лице,

с любовното ухание

ще усетиш моето сърце.

 

В това море на чувства

ти се потопи,

ела с мен,

там вечно радостта кипи.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??