След първата водка
жената е кротка.
Тя кръшно се смее
и всичко умее.
След втората водка
е пъргава котка.
Очите й святкат,
а устните бляскат.
След третата водка
тя губи походка.
Сама се съблича
и дълго...обича!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави от мен и хубав ден!!Гатанката е добра!!!!!