Пазя спомена от всяка любов -
сувенири непотребни с надпис:
,,Обичам те!,,.
Хербарий изсъхнал,
пръстен със камък,
снимка със залез,
чаша с обков...
толкова много предмети излишни.
И всеки път се надявам:
,,Дано...
сега е различно!,,
Безумен порив...
Всичките любови си приличат
по едно -
по сърцето ми разбито.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados
хубаво казано и написано...