Тихичко от някъде си
ще се явиш пред мен.
Ще те усетя от всякъде
като най-зимният ден.
Ще си впиеш устните
в плътта ми гореща...
Ще бъдат най-вкусните
от които съм срещала.
С черната си нежност
ще ме галиш властно.
А после с небрежност
ще ме убиеш страстно.
Ще ти бъда поредната
твоя тиха любовница.
Ала не и последната
самотна бездомница...
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados