Любовните ти зони
ме привличат
с торнада от хормони
и звезди се стичат
по прозореца отвън...
Те гледат
как се сбъдва сън,
за да разкажат
на кралицата Луна
за нас...
И в този миг Ела
ти казвам аз!...
23.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados