Ти бе паднал ангел от небето
и с любов докосна ми сърцето.
Ти бе тази, за която аз умрях,
но горд от факта, че те има -
аз весело живях!
Сега без теб съм.
Сега съм в Ада,
но когато бях жив,
получавах най-голямата наслада.
Очите ми да виждат
твоята красота, а
устните ти нежни да
изричат хиляди слова.
Бях щастлив, но
"Обичам те" да кажа
колко много бе ме страх.
Сякаш някой ми подсказа:
- Не, недей. Това е грях.
Да, това бе моят разум,
но сърцето ми не издържа
и за две секунди на хиляди
парченца то се разпиля.
© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados