Любовта…
“Любовта е за смелите”- някои казват,
а себе си питам “защо и дали е така”?
Мисля чувствата могат да се доказват
не единствено само със нежни слова!
Щастлив да го правиш и с поглед един,
Готов за любимия си много да даваш,
от устата си залък последен да вадиш,
опора и сянка във нужда да му правиш,
нивга празник за него да не забравяш,
пък ревност изобщо да не изразяваш,
а с теб всеки миг да му е неповторим!...
И планини ще изкачвате двама за ръка
и брод през реката ще ви бъде любовта!
На славей песента ще ви милва в нощта,
със рози послан ще е пътя ви като съдба!
Само се иска и двамата да сте в акорд,
а не любовта да е използвана за спорт!
© Ирина Филипова Todos los derechos reservados