Ще ти кажа,
Обич моя! - устно.
Няма на какво да го напиша.
Ще го кажа
толкоз, толкоз вкусно,
че душата ти ще спре да диша.
Ти ще се
нахвърлиш върху мене -
хиляди целувки ще ми лепнеш.
В радост
моето сърце ще стене.
Ти от тази радост ще се сепнеш.
Двамата
ще се прегърнем здраво
тъй че да ни спре дъхът, за Бога!
Господ даже
ще ни каже: Браво!
Влюбени сме двама, като в дрога.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados