24 dic 2010, 23:38

Любовта е само секс 

  Poesía
1371 0 3

Тъжен.

Малките ми очи са големи и черни.

Поели

отраженията на присмеха.

Сега. Само сега.

Ясни са

мъжете, които идват в малката ми стая.

Ясен е

времепрестоят им

под малкото ми бяло небе

(колко ли квадрата е стаята)

бяло...

Бяло ли казах?

Моят любим обича жълто.

Жълто.

Жлъчен сок.

Повръщали ли сте до жълто?

До изненадващо безкрайно

бездънно?

Стигаш края

и продължаваш,

защото край няма.

Топло е. Ще отворя

терасата.

Студено е. По-добре

 да затворя.

 

Фъстъчка спи в коридора и сънува

Родерико...

А той е тъй близо...

От другата страна на мисълта...

"само секс".

5.11.2010.

 

 

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??