14 feb 2012, 20:03

Любовта е сила вечна 

  Poesía » De amor
630 0 0

Любовта е сила вечна

 

Любовта е сила вечна,
тя е молитва за щастие сърдечна,

като мигновен звездопад завладява душата,

окрилява сетивата,

кралицата на чувствата,

на живота най-голямото от изкуствата,

тя е отронващ се зов за споделеност,

на съдбата определеност,

полет на красотата,

върховно изражение на мечтата!

 

Послеслов - Честит празник на всички - и на тези, които празнуват празника на виното!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??