Любовта е скъпа и боли
Тръгна си с наведена глава
и не ме погледна във очите!
Знам, тежи ти твоята лъжа,
но не ще помогнат и сълзите!
Вярвях ти, обичах те, а ти
ме оплете в тънките си мрежи.
С теб сравнявах другите жени,
и живеех с моите копнежи.
В нощите те любех страстно аз,
и до тебе уморен заспивах.
Исках те безумно всеки час!
С устни соковете ти попивах!
И да искам аз да ти простя
във сърцето вече място няма.
То е пълно само със тъга,
и боли от твоята измама!
Е, на добър път, и запомни,
че любов с пари не се купува,
а от истнската те боли,
ала истинската скъпо струва!
13.08.2019 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados