Много пъти съм се влюбвала,
но тази огнена любов не ще е моят път!
Мисълта за нея е утихнала...
хиляди пъти е била убивана...
но сега е за последен път!
Много късно ти ме забеляза,
но спомените горят като писани писма,
хвърлени жестоко във пещта...
А годините умират заедно с деня,
черпещи от моята енергия...
бавно чезнейки... в нощта!
...
Много пъти съм се влюбвала,
но не искам да се влюбвам пак!
Любовта никога не е била,
предпочитам светъл мрак...
© Кейтлин А. Todos los derechos reservados