Отново мисля за теб
и колко уютно се чувствах,
потънала в прегръдките ти
и целувайки устните ти.
Чувствам се свободна,
когато съм с теб.
Чувствам се жива и обичана,
когато ръцете ти ме галят.
Свобода е да чувстваш любовта —
да обичаш и да бъдеш обичан;
чувствата да са споделени
и завинаги слети две сърца...
11.11.2020 г./ 10:59 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Todos los derechos reservados