Само колко те обичам, аз си знам.
И нека всичко в живота ни бъде като в храм.
Любовта променяла, не вярвах досега,
любовта ''крещяла'', че няма друг за мене на света.
Ти ме караш да летя,
само в твойто тяло усещам топлина.
Устните ми от желание горят
да те целунат пак със моята изгаряща страст.
Искам сега, после и завинаги да бъдем двама,
искам любовта, която ни срещна
да не се окаже след време погрешна!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
Ппоздравления!!!