4 ago 2009, 11:51

Любовта ме събуди... 

  Poesía » Otra
613 0 6

 

Любовта ме събуди тази сутрин.

Поръси ме с мисли за теб.

Отворих очи и стана ми ясно -

ти си близо, а уж толкоз далеч.


Протегнах ръка и слънцето фраснах,

после пратих луната да му лее куршум.

Ох, гадино, май по теб се прехласнах -

целувка ти пратих по морския шум.


Океанският бриз и полъх крайбрежен,

синьото слънце оттатък света.

Сърцето ти взех си в кутийка от нежност,

не дърпай нишките, да не се разплете.


Вятърът лае във грозната песен.

Прегърнах душата ти в плен на роса.

Кичур коса от ангел небесен

сложих в кутийката при твойто сърце.


От мисли за тебе доспа ми се вече.

И сънят ми те иска на гости за нощта.

Лягам си, че любовта ми свърши се вече.

Заспивам, за да посрещна с теб сутринта.

 

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??