Любовта На Вампир
Пред мен безпомощен умира.
Как, без да искам, го убих...
Любов, си мислех, че му давам,
a зъбите си в него впих.
###
Сега си като мен...
Прости ми!
Но по-добър от мен бъди.
Ръцете ми вземи пак.
Завържи ме...
и изгрева ми покажи.
20.08.08
© Мая Todos los derechos reservados