Какво деюре виждаш в секса,
О’ драги ми смехурко кисел?!
Нагон, а след нагона червей,
в това ли трябва да е вица?!
Какво задоволи в душата,
ако изобщо не си любил,
ако си бъхтал да изригнеш,
а чувствата убил в целта ти?!
Не си ли ти тогава пудел
и мазен тутманик от пъзел?!
Безмислено ли се докосват,
телета жадни за насита,
Наситата ли е целта ни,
или да бъдем верни, питам?!
Един е ритъмът на Оня,
от чийто Дъх сме произлезли!
Една е силата на огъня,
дано от ада да излезем!
© Аспарух Любенов Todos los derechos reservados