Любовта ни знае как
Неведоми пътища изгревът буди.
Разбърква мечтите ни и се чуди -
с печата на прошката кой да бележи?
Попътните страхове са копнежи.
Пожелай ми късмет и мъката скрий!
Пожелай и за теб! Сълзите изтрий!
Ако можеш, върви след тази мечта,
ако искаш помни… помни любовта.
Пожелавам ти късмет. Върви!
Усмихни се и ме прегърни!
Пътищата ще ни срещнат пак.
Любовта ни знае как…
Понякога ми пиши как чувстваш се без мен.
Любов, знаеш ли как тежи този ден?
С косите ти изгревът трие очите си.
Обичам те - шепна ти - усмихни се!
Пожелай ми късмет и мъката скрий!
Пожелай и за теб! Сълзите изтрий!
Ако можеш, върви след тази мечта,
ако искаш помни… помни любовта.
Пожелавам ти късмет. Върви!
Усмихни се и ме прегърни!
Пътищата ще ни срещнат пак.
Любовта ни знае как…
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados