не падат звезди
и е светло
луната се прави на бяла
а знам че са сини реките
и бели
и сиви
кафяви
със теб бяха ранни звездите
в отломък
от тънко небе
което е всичкото
зримо
и тайно
и от сърце
където горим
непростимо
© Геновева Христова Todos los derechos reservados