Любовта ти прилича
на запалена свещ.
Твоят дъх ме обрича
в своя пламък горещ.
Твоят поглед ме гали,
и с лъчи ме гори.
И едва ли, едва ли
ще заспя до зори.
Имам тебе - звездица,
подарена ми в зов.
Като нежна шевица.
Като свят благослов.
Чудеса не умея,
но в мен чудо шепти:
Нека в теб да огрея
всички мои мечти!
Ясен Ведрин
(Сбъдната Вселена)
© Ясен Ведрин Todos los derechos reservados