Любовта ли ухае на пролет
или пролет зове за любов?
В простора с птичия полет
полетя и любовният зов.
Дървета от цвят натежават,
глухарчета жълти цъфтят.
Слънце засмяно ги грее,
листенца зелени блестят.
Любовта ухае на пролет
и прелива в нежни цветя.
Нежност цветна събирам,
много обич в света да даря.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados