Любовта - във всичките и форми,
любовта - без думи и без глас,
любовта - без граници, без норми,
любовта живее в нас.
Любовта - и нежна, и жестока,
любовта - нестихващата страст,
любовта - и тежка, и дълбока,
любовта е вътре в нас.
Любовта - красивото сияние,
любовта - и жар, и мраз,
любовта със свойто отчаяние,
любовта остава в нас…
© Todos los derechos reservados
Поздрави!