Мадама за двама
Видя ли жената дето отмина,
ей, на това се вика "жена и половина".
Какъв изобилен секс материал -
с такава мадама със радост бих спал
Сигурно има над сто килограма
абе, направо мадама за двама!?!
Квалификация
Мъж без парици
е като жена без цици,
бестселър без корици
и колода без бирлици.
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
Желая ти усхех!