@@ @
@@@ @
@ @@
@
…в розовото облаче постави
Голямото Желание
и наречи го
Вятърче Омайно
ТО ще е рожба
на
Огнена Жена
от погледа
на
Вятър Синеок
MADE IN LOVE
подпис:
Я Я
Т В Т
Ъ Ъ
Р Р
Ъ Ъ
Т
© Ангел Todos los derechos reservados