22 dic 2013, 13:36  

Мафия 

  Poesía » Civil
425 0 0

Мафия пак на власт е.

Душманка тя на нас е.

Докато ти мизеруваш,

а може би дори гладуваш,

тя в страната деребейства,

докато народът бездейства.

За имоти и пари са жадни

на фона на многото гладни!

Народът обедня и оскотя,

това приветствахте с цветя -

"свобода" и "просперитет",

сега богатите са с приоритет!

Цели села обезлюдяват тук,

те ни яли, ни мирисали лук!

Да, вярно, има шоу, няма скука,

но за съдбата ти не ти ли пука!?

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??