Магазинче за прекрасности
Магазинче за прекрасности,
криещо в себе си много изненади,
за него няма естетически прегради,
предлага на посетителите си всякакви наслади,
който го посети, късмет голям ще извади,
то е наслада за очите,
ощастливява дните,
там е царството на красотата,
с него си далеч от самотата!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados