19 dic 2015, 19:55

Магически минути 

  Poesía » De amor
314 0 1

Магически минути

 

О, ти оставаш - огън и магия -

роден като Пегас из вечността,

кипи у теб божествена стихия -

радетел на доброто и честта.

 

И бият барабани в паметта ни,

искрят звезди и хиляди луни,

вселената почита любовта ни,

а тишината с благослов трепти.


Сред многото магически минути

с разлята музика и светлина,

отпуснала снага на твойте скути

ведно събирам огън и вода.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??