Магическо докосване е Любовта,
когато е родена от душата.
Тя носи странна топлина.
Прекрасен път към Светлината.
Магическо докосване е Радостта.
да се събудиш с изгрева усмихнат.
Да виждаш истинската красота,
а мислите ти кротко да притихнат.
Магическо докосване е и нощта,
когато тъжно гледаш към звездите.
И търсиш с трепет нечия ръка
да полетите заедно в мечтите.
Магическо докосване от Бог
е твоята надежда в дните,
за да повярваш в вечния живот
и Истината определяща съдбите.
© Гедеон Todos los derechos reservados