Хората са бедни, не са яли,
той плещи си за магистрали.
Народът ако ще да умира -
той и Марс ще асфалтира.
Вместо огньове да угася -
битум щял да внася.
Туй каза Бойко във Албания,
обзет от магистраломания.
© Георги Todos los derechos reservados