Твоят глас е магия,
в блян чуден ме унася,
не мога болката да скрия,
не мога нея да понасям.
За тебе аз жадувам,
за пролет и красота,
искам с тебе да танцувам
и високо в облаците да летя.
Твоят ритъм аз усещам,
без теб животът е сив,
моята кръв е гореща,
но си само блян красив.
Навън сега е студено,
но отвътре ме топли нещо нежно,
сърцето ми от теб е упоено,
но да съм сам, уви, е неизбежно.
© Георги Todos los derechos reservados