Опивай ме с магията на устните,
с магията на погледа ти нежен,
със ненаситното на пръстите
и с най-горещото горещо в тебе.
Опивай ме с магията на думите,
макар неказани, но доловени -
очите ти издават всяка истина,
за миговете наши споделени.
Опивай ме и дръж ме омагьосана,
със теб са чудно цветни дните,
магията, която двама носим
ни прави по-добри от нас самите.
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados