19 dic 2012, 14:40  

Магията на Любовта 

  Poesía » De amor
535 0 2

Магията на Любовта



Желания, Мечти, Копнежи....
Сърцето може ли със Думи да Рисува!
Вълшебни чувства и Стремежи...
Душата ни за тях Мечтае и Бленува!



Велико Тайнство и Наслада...
Се крие в Думите - Живот с Любов!
А като Божествена Награда...
Сърцата чудотворно се преливат във Едно!



Магическо сияние, така Неземно...
С божествено докосване духът е Запленен!
Възвишен полъх чрез Вълшебство...
Магията на Любовта искри, сияе в Мен!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??