1 sept 2010, 11:56

Магията на Родопите 

  Poesía » Otra
807 0 2

 

Магията на Родопите

            

 

На връх висок спираш се сам...
и в полет внезапен през времето
сякаш,
завръщаш се някъде там,
където изчезва в миг бремето,
чакаш...
и срещаш се в себе си с детския плам
и тихия шепот на вечното...
           
А вечер, пропит с аромат на смола
нашепва ти хладният
вятър
легенда за обич, достойнство, сълза
и песен, в столетия
пята...
И тръгваш - пречистен от таз планина,
слял днешния свой ден с безкрая...

                    

          

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Lily-rusalka (Лиляна Чолакова), Izumrudkata (Катя), Благодаря ви!

    Поздрави и планинска прохлада ви изпращам
  • Поздрав и
Propuestas
: ??:??