Бъди магьосник! Пошепни слова вълшебни!
И помогни потъналите в тъмнина души
да се освободят от чувства непотребни,
да си възвърнат позабравени мечти.
Помогни на всяко искрено момиче
в приказна принцеса да порасне
и дори да срещне трудности в живота
вярата й в любовта да не угасне.
Във всеки смел младеж откривай
рицарят - вълнуващ и прекрасен,
жадуващ любовта да разпознае,
дори и скрита с лик неясен.
И нека във съня от теб създаден,
вълшебен и изпълнен с красота,
всеки свойта истина открие
и я отнесе със себе си в света.
© Патрисия Todos los derechos reservados