За тази любов не се говори,
не се доказва и не се спори ...
Тази любов е завинаги в душата,
искрена, чиста и безкрайно свята.
За майчина любов не стигат думи,
те не могат да опишат благостта,
с която се оглеждаш в приличащите ти очи.
Не виждам и не искам друго
само да се сбъдват неговите мечти.
И давам всичко никога да не го боли,
и все да се усмихва и все да е щастлив...
Кой може да опише чувства необятни,
любов по-силна даже от смъртта,
защото и някой ден да си отида
ще обичам рожбата си през света.
За тази обич не се говори,
тя е вечно в майчините сърца!
И ако утре трябва да избирам,
отново да съм майка ще избера!
© Todos los derechos reservados